МЕНЮ
КОШНИЦА

ДЕКОРАЦИИ - ПРИНЦЕСИТЕ НА ДИСНИ - 20 броя

ДЕКОРАЦИИ - ПРИНЦЕСИТЕ НА ДИСНИ - 20 броя
ДЕКОРАЦИИ - ПРИНЦЕСИТЕ НА ДИСНИ - 20 броя
  • НАЛИЧНОСТ: ДА
  • КОД: 30241
4.80лв
Купи

Декорации сърца - Принцесите на Дисни

Размер - 4,0 х 3,7 см 

Цената е за опаковка от 20 броя