МЕНЮ
КОШНИЦА

КОЛЕДНИ ФИГУРКИ ОТ ФИЛЦ - КАМБАНКИ ЗЕЛЕНИ - 10 броя

КОЛЕДНИ ФИГУРКИ ОТ ФИЛЦ - КАМБАНКИ ЗЕЛЕНИ - 10 броя
КОЛЕДНИ ФИГУРКИ ОТ ФИЛЦ - КАМБАНКИ ЗЕЛЕНИ - 10 броя
  • НАЛИЧНОСТ: ДА
  • КОД: 71212-1
6.00лв
Купи

Фигурки от филц, камбанки - 10 броя

Размер - 7 х 6 см