МЕНЮ
КОШНИЦА

АМЕРИКАНСКИ БРОКАТЕН КАРТОН 30 х 30 см, 300 гр - 04

АМЕРИКАНСКИ БРОКАТЕН КАРТОН 30 х 30 см, 300 гр - 04
АМЕРИКАНСКИ БРОКАТЕН КАРТОН 30 х 30 см, 300 гр - 04
  • НАЛИЧНОСТ: ДА
  • КОД: 50243-4
9.50лв
Купи

Висококачествен американски картон с брокат. 

Размер 30 х 30 см, 300 гр

Броката не се рони!

Цената е за опаковка от 5 листа.