МЕНЮ
КОШНИЦА

СОДАЛИТ С ТРИЪГЪЛНИ ФАСЕТИ - 8 мм

СОДАЛИТ С ТРИЪГЪЛНИ ФАСЕТИ - 8 мм
СОДАЛИТ С ТРИЪГЪЛНИ ФАСЕТИ - 8 мм
  • НАЛИЧНОСТ: ДА
  • КОД: 10847-2
9.00лв
Купи

Мъниста содалит 8 мм триъгълни фасети

Брой мъниста в един наниз - 47

Цената е за наниз