МЕНЮ
КОШНИЦА

ТЕКСТИЛНИ ДЕКОРАЦИИ - ЛИСТА - 20 броя

ТЕКСТИЛНИ ДЕКОРАЦИИ - ЛИСТА - 20 броя
ТЕКСТИЛНИ ДЕКОРАЦИИ - ЛИСТА - 20 броя
  • НАЛИЧНОСТ: ДА
  • КОД: 71211-5
6.00лв
Купи

Текстилни декорации - листа плюшени

Размер листо - 6,5 х 2,5 см,

Размер декорация - 6,5 х 7,0 см

Цената е за опаковка от 20 броя